Zelf verkopen?

huis te koop

U wilt uw eigendom (zelf) verkopen?

 

De absolute basis voor elke succesvolle verkoop, is uiteraard een correcte schatting.  Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij voeren geen gratis schattingen uit.  Maar bieden u wel support aan om uw eigendom zelf te verkopen, en dit aan zeer gunstige tarieven.

U houdt veel meer huis over.

 

Alles wordt complexer.  Ook de verkoop van vastgoed.

Vroeger kon u eenvoudig een bordje aan uw raam hangen, met een mondeling akkoord ging u naar uw notaris en een paar maand later werd de akte verleden.  Deze akte was ongeveer 4 pagina’s

Nu heeft u tal van documenten en attesten nodig voor u zelf nog maar een aankondiging mag maken dat u uw eigendom verkoopt.

Wij helpen u graag in deze complexe materie.

Deze support-formules zijn een echte WIN-WIN voor u en voor ons.  U kan op een voordelige manier uw eigendom zelf verkopen met professionele hulp.  Wij houden voeling met de vastgoedmarkt, wat cruciaal is voor onze schattingen.

 

 

Een ovezicht van onze support-formules:

Admin Support
Medium Support

(*) De kostprijs van de documenten en attesten wordt ofwel rechtstreeks aan u gefactuurd door de betrokken instanties of tegen kostprijs + B.T.W. doorgerekend

De support formules Admin & Medium worden gefactureerd binnen de 30 dagen na aanvang van de opdracht.  De Premium 1% wordt gefactureerd bij realisatie van de opdracht

Relevante berichten

Uitstekende service!

Wij hebben dezelfde dag nog last minute een afspraak kunnen krijgen. Meneer Jessy Nauwelaers was stipt op tijd, op een zeer vlotte en respectvolle manier zijn werk gedaan. Er werd op een vriendelijke en geduldige manier antwoord op al onze vragen gegeven. Ik zou deze uitstekende service aan iedereen aanraden!

Petia Iankova
Petia Iankova 21/11/2023

Goede service

Heel tevreden over de opvolging en de schatting zelf.

Max ST
Max ST 10/03/2023

Tarieven

Hier vindt u onze tarieven

Aanvraag schatting

Vraag hier uw schatting aan