Deel gerust uw ervaring

Deel gerust uw ervaring met onze service

Via de link van Truspilot kan u discreet en zonder account en review plaatsen.

Het kan ook via Facebook en Google.  Deze profielen zijn publiek.

Beslissing tot verkoop van onze woning betekende een impactvolle levensstap. De ondersteuning van Jessy Nauwelaers (Immo-Direct.eu) bood ons reeds vanaf 1e contactname enorm veel vertrouwen. Nadien meermaals bevestigd via deskundig advies (en op maat van de klant uitgelegd !) spontane tussentijdse contactnames waardoor hij vinger a/d pols hield. Kortom sterk geruggesteund van opstart tot afhandeling ! Zoveel dank hiervoor en graag tot ziens ! ! Ingrid en Marc

Marc Swerts
Marc Swerts 27/06/2022

Wij lieten ons appartement schatten door Jessy Nauwelaers. Alles is vlot en correct verlopen. Een volledig en gedetailleerd verslag ontvangen inclusief foto's. Zeer professioneel, een aanrader !

A Clauwaert
A Clauwaert 26/06/2022

Een gedetailleerde realistische berekening met een duidelijke toelichting op een vriendelijke, vlotte en vrijblijvende manier aangeboden. Hartelijk dank !

Wilma Jeuris
Wilma Jeuris 25/06/2022

Prima service! Zeer betrouwbaar en snelle service! Erg tevreden!

Jan Heylen
Jan Heylen 24/06/2022

Bedankt, voor de goede samenwerking. Afspraken, schatting en een vlotte communicatie zorgden voor een tevreden verkoper.

Lievens kristof
Lievens kristof 22/06/2022

de zaakvoerder heeft onze vraag discreet en professioneel aangepakt met als resultaat een zeer bevredigende uitkomst

Paul
Paul 22/06/2022

Correcte schatting! Snelle service!

Filip
Filip 20/06/2022
google

Ik had een schatting nodig voor de aankoop van een oude villa in Drongen. De afspraak ter plaatse werd nog dezelfde week geregeld en het verslag was er de week erop. Zeer deskundig en bekwaam. Topservice.

google

Bedankt voor de vlotte en correcte schatting . prima service @ Jessy

Voor ons appartement in Gent hebben wij beroep gedaan op de Premium Support. Het appartement hebben we zelf kunnen verkopen aan een mooie prijs, en dit met professionele ondersteuning

S. Van Bevere,
S. Van Bevere, 19/06/2022

Wij hebben een schatting laten opstellen voor de aangifte van de erfbelasting. Dit is perfect verlopen. Het dossier is afgesloten en is er geen discussie mogelijk.

Kris Peeters
Kris Peeters 18/06/2022
facebook
recommends

Prima service ! Correcte, objectieve schatting uitgevoerd door Dhr Jessy Nauwelaers.

Onsite

Lissewege

Naar aanleiding van een verdeling tussen mijn partner en mij, zochten wij een objectieve schatter om alles zo correct mogelijk te verdelen.
Dit heeft ons perfect geholpen en veel discussies vermeden

Sandra V
Sandra V 20/05/2022
google

Site was duidelijk, kreeg snel antwoord toen ik een overbodige vraag stelde omdat ik een info in de faq's gemist had

hilde vanmol 16/11/2020
google

Vlotte service en correcte afspraken. Wij hadden een schatting nodig voor de aangifte van de successierechten. Dit is 100% aanvaard door de belastingen.

Kris Peeters 02/05/2020
google

Ik heb mijn woning laten schatten in Brugge. Een tijd nadien is de woning verkocht aan de geschatte waarde. Het verslag heeft mij geholpen om kopers te overtuigen. De schatting werd vlug en correct afgewerkt. Top service!

Relevante berichten

Aanvraag schatting

Vraag hier uw schatting aan

Tarieven

Hier vindt u onze tarieven

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op

Recente reviews

Beslissing tot verkoop van onze woning betekende een impactvolle levensstap. De ondersteuning van Jessy Nauwelaers (Immo-Direct.eu) bood ons reeds vanaf 1e contactname enorm veel vertrouwen. Nadien meermaals bevestigd via deskundig advies (en op maat van de klant uitgelegd !) spontane tussentijdse contactnames waardoor hij vinger a/d pols hield. Kortom sterk geruggesteund van opstart tot afhandeling ! Zoveel dank hiervoor en graag tot ziens ! ! Ingrid en Marc

Marc Swerts
Marc Swerts 27/06/2022

Wij lieten ons appartement schatten door Jessy Nauwelaers. Alles is vlot en correct verlopen. Een volledig en gedetailleerd verslag ontvangen inclusief foto's. Zeer professioneel, een aanrader !

A Clauwaert
A Clauwaert 26/06/2022