Knokke-Heist, Kunstwerk Proud

Architectuur, Publiek(e) Kunst(zinnig), West-Vlaanderen

Knokke-Heist, Kunstwerk Proud.

Bij het verlaten van de A11 verwelkomt deze stalen dame, vol trots, de bezoekers van de badstad. Een echte welkomstzoen.

Deze stalen constructie van de hand van William Roobrouck weegt 3.5ton, is 9 meter hoog en 1.4 breed.

Deze fiere dame verwijst ook naar de zon, de maan, maar ook de bolling van zeilen. Kortom een perfecte verwijzing naar de kust.

Citaat van de kunstenaar:

Om inspiratie op te doen, werkte ik met trefwoorden die me doen denken aan de fashionable en mondaine Belgische kust. Zoals, strand, zee, zon, welvaart en trots,… Met deze mix van trefwoorden is Proud ontstaan. Vandaag kan je mijn werk niet alleen hier maar ook in Knokke-Heist bewonderen

https://www.williams-art-design.com/portfolio/#proud

Het kuntstwerk is te bewonderen op de keerronde van Heistlaan in Ramskapelle. Bij een kalm moment eens optimaal gebruik maken van deze rotonde en je het kan deze dame in alle gloerie bewonderen.

Recente reviews

Goede service

Heel tevreden over de opvolging en de schatting zelf.

Max ST
Max ST 10/03/2023

Krachtige, vertrouwen biedende ruggensteun

Beslissing tot verkoop van onze woning betekende een impactvolle levensstap. De ondersteuning van Jessy Nauwelaers (Immo-Direct.eu) bood ons reeds vanaf 1e contactname enorm veel vertrouwen. Nadien meermaals bevestigd via deskundig advies (en op maat van de klant uitgelegd !) spontane tussentijdse contactnames waardoor hij vinger a/d pols hield. Kortom sterk geruggesteund van opstart tot afhandeling ! Zoveel dank hiervoor en graag tot ziens ! ! Ingrid en Marc

Marc Swerts
Marc Swerts 27/06/2022

Handige links

Tarieven

Hier vindt u onze tarieven

Aanvraag schatting

Vraag hier uw schatting aan