De Vredestraat in Berchem

jul 18, 2022 | Antwerpen, Erfgoed

De Vredestraat in Berchem is een verborgen parel in “Oud Berchem”. Volgens wikipedia in de straat aangelegd in 1867, op grond van August Moretus.

Deze straat is niet zo bekend dan de Cogels-Osylei, maar toch ook de moeite om eens door te lopen.

Het monumentale ziekenhuis, die nu een rust- & verzorgingstehuis is (Sint-Maria) sprint er uit. Talrijke woningen zijn erkend als bouwkundig erfgoed.

Let op de verschillende houten erkers, zoals op de dubbelwoonst van nr. 154 en 156. Maar ook de details van de smeedijzeren ballustrades en luifels.

Bekijk de details van bouwkundig erfgoed hier

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact op

Tarieven

Hier vindt u onze tarieven

Aanvraag schatting

Vraag hier uw schatting aan

Recente reviews

Beslissing tot verkoop van onze woning betekende een impactvolle levensstap. De ondersteuning van Jessy Nauwelaers (Immo-Direct.eu) bood ons reeds vanaf 1e contactname enorm veel vertrouwen. Nadien meermaals bevestigd via deskundig advies (en op maat van de klant uitgelegd !) spontane tussentijdse contactnames waardoor hij vinger a/d pols hield. Kortom sterk geruggesteund van opstart tot afhandeling ! Zoveel dank hiervoor en graag tot ziens ! ! Ingrid en Marc

Marc Swerts
Marc Swerts 27/06/2022

Wij lieten ons appartement schatten door Jessy Nauwelaers. Alles is vlot en correct verlopen. Een volledig en gedetailleerd verslag ontvangen inclusief foto's. Zeer professioneel, een aanrader !

A Clauwaert
A Clauwaert 26/06/2022